4
Domaći fudbal

Foto: Instagram

NOVI SKANDAL: Maksićev otac pretio novinaru zbog razotkrivanja afere ‘Instagram’!

Objavljeno: 30.11.15 u 12:14

Nedavno je domaću javnost šokirao potez mladih fudbalera Crvene zvezde koji su se slikali i kačili po Instagramu slike u Partizanovim trenerkama i pisali stihove navijačkih pesama crno-belih. Tu nije kraj skandalima….

Naime, ‘Sport’, koji je inače i otkrio ovu aferu, piše da je za vreme utakmice između kadeta Vojvodine i Crvene zvezde otac Filipa Maksića preti novinaru tog lista. 

-Kako te nije sramota, p***o jedna. Neće se na ovome završiti, pripazi se ti malo, nakazo – vikao je na sav glas Maksićev otac.  

Malo je falilo i fizički da nasrne na novinara, a sve se to dešavalo sredinom prvog poluvremena. Pitanje je da li će reagovati disciplinski organi kluba i na koji način. Jedno je sigurno, sve ovo šteti Zvezdi…

A iz Partizana su poručili da ako su u pitanju dobri igrači mogu slobodno da im se jave…

0
0

4 Komentara

  1. Jedno je sigurno da je matori Maksa cigan do koske,iz Petrovaradina sam kao i on i to odgovorno tvrdim,i to takav zvezdas i on i sin da su na dan derbija a bila je velika subota pred uskrs,inace bio sam na toj tekmi kad je Tejgo dao gol i dobili smo 1-0,cigani su bojkotovali zbog velike subote i da netreba da se igra na taj dan.Maksa i sin su u crveno-belim dresovima prosli mirne duse pored Partizanovog juga i vikali gde su ove moje p…ke ciganske sad kad treba nema ih,i bio je u pravu izgubila zvezda taj derbi i izgubi titulu,ponavljam Maksici su cigani do koske,decko se malo zezo al eto sta decija zezancija moze da izrodi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Maksa je veliki Zvezdas, takodje i mali Fića…Manite se deteta, dečiji pubertet i ne razmisljanje je dovelo do ove gluposti…Uz tebe sam Maksoo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter