0
Evropske lige

MENADŽER EVERTONA: Lukaku je kvalitetniji igrač od Vardija

Objavljeno: 30.11.15 u 11:27

Trener Evertona Roberto Martinez uveren je da je Romelu Lukaku mnogo kvalitetniji centarfor od napadača Lester sitija, Džejmija Vardija, uprkos rekordu koji je oborio fudbaler prvoplasniranog tima Premijer lige.

Vardi se minulog vikenda protiv Mančester junajteda upisao u strelce na 11. vezanoj utakmici i tako je srušio rekord Ruda van Nistelroja, ali prema mišljenju španskog stratega Romelu Lukaku je trenutno najbolji napadač engleske elitne divizije.

– Romelu je, sa potencijalom koji ima, savšen igrač za Everton. On je napadač koji može sve da uradi – igra leđima, na snagu, a pored toga pokretljiv je i dobar realizator. Dolazak Lukakua je dobra investicija, ima samo 22 godine i ne može da se poredi sa bilo kojim napadačem u Premijer ligi, pa ni Vardijem – rekao je Martinez, za Skaj sport.

Lukaku je ove sezone drugi strelac PL sa 10 pogodaka, četiri manje od Vardija. Reprezentativac Belgije je 2014. godine stigao u tabor „Karamela“ iz Čelsija za sumu od 30 miliona evra, a igrao je još za Vest Bromvič Albion i Anderleht.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter