0
Košarka

KOBI: Miran sam zbog svoje odluke

Objavljeno: 30.11.15 u 10:27

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, petostruki NBA šampion, Kobi Brajant, objavio je da će na kraju sezone prekinuti svoju profesionalnu karijeru posle tačno 20 godina u NBA ligi.

Njegov tim noćas je poražen od Indijana Pejsersa rezultatom 107:102, a posle utakmice „Crna Mamba“ je otkrio javnosti da je svoju odluku doneo znatno pre nego što ju je javno saopštio.

– Već neko vreme sam svestan da je ovo moja poslednja sezona. Znao sam to i pre nego što sam to javno saopštio – kazao je Kobi Brajant i dodao:

– Miran sam zbog te odluke. Iskreno to kažem. Znam da ću ostati upamćen i neko vreme kada više ne budem aktivno igrao – istakao je Brajant, treći najbolji srelac svih vremena.

– Trenutno sam maksimalno skoncetrisan na ovu sezonu. Ne marim zbog odluke, vredno i naporno treniram iako igram kao gov**, ali vredno radim – istakao je 17-ostruki NBA Ol-star.

– Ja nisam veteran na terenu. Ja sam trostruki veteran na terenu. I baš zato ima toliko toga lepog u svemu ovome bolnom – smatra Brajant.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter