7
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

HOLIVUD U HUMSKOJ: Partizan ugostio svetsku facu! (FOTO)

Objavljeno: 30.11.15 u 15:39

Holivudski glumac Stiven Sigal, poznat široj javnosti po filmovima – Above the Law, Under Sieg i mnogim drugim, posetio je stadion Partizana u Humskoj.

Sigala je na stadionu u Humskoj 1 sačekao generalni direktor g. Miloš Vazura, koji mu je, ugostivši ga u službenim prostorijama, objasnio značaj i uspehe kluba kroz 70. godišnju istoriju.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

-Pošto se bavi sportom i promoviše zdrav način zivota Sigal će kao nosilac Master aikido licence otvoriti svoju aikido školu u Beogradu u saradnji sa JSD Partizan! Oduševljen ljubaznošću zaposlenih, a pre svega istorijom i tradicijom FK Partizan Sigal je obećao, ne samo da će se ponovo vratiti u Humsku, već da će sa zadovoljstvom pratiti utakmice crno-belih u daljim pohodima na evropskoj i svetskoj sceni, kao i nacionalnom prvenstvu – piše na sajtu Partzana.

tmt_SIGAL_STIVEN_30.11.2015_01_27559
FOTO: FK Partizan

Oduševljenog istorijom kluba sa 26 osvojenih titula šampiona, direktorka marketinga FK Partizana gđica Snežana Filipović provela je Sigala kroz trofejnu salu, pokazavši mu najviša odličja kluba i nacionalne trofeje.

tmt_SIGAL_STIVEN_30.11.2015_01_27562
FOTO: FK PARTIZAN

Sigal će večeras dobiti nagradu Braće Karić , čiji je inače gost u Srbiji. Na stadionu Partizana bio je u pratnji Jugoslava i Simona Karića i Sava Miloševića.

 

 

0
0

7 Komentara

  1. Zasto samo zvezdasi komentarisu ovo, neka vrsta kompleksa ili sta? Ljubomorni sto nije dosao na Marakanu, jadnici… Pazi ovog gore ustaska posla NDH ja ne verujem sta pricas ti jadnice u kom svetu zivis licemeru jedan. CRVENA ZVEZDA JE JEBENI SIMBOL KOMUNIZMA I TO JE KOMUNISTICKA TVOREVINA RETARDU ! Jer su komunjare tad vladale i pravile klubove…A za ovog drugog ciganina kompleksasa : Vec su ugostili tonija blera i onog glavnog iz NATO-a, to da zahvalite vasem vucku izdajniku srpskoga roda i srpskih zrtava…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pruzamo gostoprimstvo coveku koji je u jednom filmu imao zanimljiv dijalog u kome je vojsku Republike Srpske nazvao teroristima.Cudi me da jos nije snimio film u kome ubija stotine srpskih vojnika.Sta je sledece,da ugostimo i Klinta Istvuda koji je izjavio 1999 kako nas treba bombardovati?

    0
    0
    Odgovori
  3. SIGAL-BELI BORAC-PROTIV ISLAMSKOG TERORIZMA SRBIJE !!! STOP CIGANIZACIJI !!! NEMA AZILANATA, RAZBEZALI SE TURCI, U RUUUUPPPPUUU MISEVIIII KURDSKIIII… .!. XXAAXXAA .!. DUHOM PARTIZANA-PROTIV SINOVA SRAMA !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ma placem od smijeha. Dosao Sigal da pokaže Vuceli i Vazuri kako dalje sa Grofom jer ovo do sad je cista prostitucija i nehuman rad!! Sigal ce po zavrsetku otici da vrati Saloa i Duloa, mozda nađe i pleja a onda svi komplet sa Brankovog mosta da se vjezba kolektivni skok, valjace za ubuduce!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter