2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOLMAN VOŽDOVCA: Nismo imali sreće protiv Zvezde

Objavljeno: 30.11.15 u 09:17

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su juriš ka novom klupskom rekordu po broju uzastopnih pobeda u domaćem šampionatu pošto su savladali Voždovac sa 2:1.

Ipak, golman „Zmajeva“ uveren je da je četa Grofa Božovića do bodova došla uz faktor sreće.

– Neverovatno. Sreća nas je izdala na poslednje dve utakmice, pre svega mene, jer sam primio dva gotovo identična gola. Protiv Zvezde sam i dobro zatvorio ugao, pa kada je Vieira šutirao zakačio sam loptu prstima, ali se nakon stative odbila od moje pete i završila u mreži. Nikad u životu nisam primio takve golove, a sada sam dva puta za redom… Ne vredi ni očajavati. Ko zna zašto je to dobro – ne istakao je Zoran Popović, prenosi Sportski žurnal.

On se osvrnuo i na predstojeći okršaj sa Partizanom u Kupu Srbije.

– Šef Bratislav Živković će sigurno odmoriti deo igrača za prvenstvo, ali imamo 20 odličnih igrača i ambiciju da prođemo dalje. Iako znamo da će biti teško, verujemo u iznenađenje, gde god da se utakmica odigra – poručio je Popović.

0
0

2 Komentara

  1. Sta je za vas sreca, da sutnete jednom pored gola kada u okvir ne mozete, da izvedete jedan korner i da se branite 90′, da vas posed lopte bude 38% naspram 62%, jadni ste svi vi koji igrate na svojoj polovini i stavite autobus na gol liniju kada igrate sa Zvezdom i Partizanim i pricate o nekoj sreci….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter