3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EDO MURIĆ BROJI SITNO: Samo da se vratim na teren! Partizan će ponovo biti u vrhu

Objavljeno: 30.11.15 u 18:50

Košarkaš Partizana Edo Murić blizu je povratka na teren posle duge pauze zbog povrede ramena.

Slovenački reprezentativac van stroja je od juna meseca kada je morao na operaciju ramena, a uskoro će ponovo istrčati na parket.

– Najteži period bio je onaj posle operacije jer sam tada definitivno shvatio da ću duže vreme biti van terena. Srećom, pored sebe imam ljude na koje mogu da se oslonim. Svi koji su prošli kroz slične stvari znaju da rehabilitacija nije odmor, već morate disciplinovano da vežbate. Mnogo je lakše trčati, šutirati i igrati odbranu nego raditi sve što je potrebno tokom rehabilitacije – rekao je Murić za slovenački Dnevnik.

On veruje da Partizan ne mora da brine za budućnost i da će se crno-beli uskoro vratiti na vrh.

– Jedino što mi kao ekipa možemo da obećamo je da ćemo se maksimalno boriti i na svakoj utakmici ići na pobedu. U svakom slučaju, ubeđen sam da Partizan ne mora da brine za budućnost i verujem će crno-bele ponovo biti na vrhu. Trener Božić poseduje jak karakter i mnogo energije. Ima mnogo iskustva, odgovoran je u svom poslu i verujem da ćemo biti uspešni sa njim – rekao je Murić.

Inače, spekuliše se da bi Partizan mogao da raskine saradnju sa najvećim pojačanjem

0
0

3 Komentara

  1. Ocete ali ako okrenete tabelu naopako…tada ce te biti sigurno u vrhu.Lepo vam je rekao Grba,narednu deeniju ili dve,necete ni primirisati vrhu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter