0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

DEJAN SAVIĆ: Crnogorci će biti silno motivisani!

Objavljeno: 30.11.15 u 21:10

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da očekuje neizvestan duel protiv Crne Gore u trećem kolu B grupe Svetske lige jer oba tima žele pobedu.

Srbija je u prva dva kola bila bolja od Francuske i Španije, dok Crnogorci imaju trijumf protv Španaca, jer je meč u Francuskoj odložen nakon terorističkog napada u Parizu.

– Biće to skup velikih igrača u svetu vaterpola. Novi selektor, ogroman motiv, sastaju se iste škole vaterpola. Možda nismo uigrani koliko bismo voleli, ali su nam 14 igrača u inostranim klubovima. Srećom, odlično se poznajemo i moći ćemo da odigramo i na svežinu. Voleli bismo i jedni i drugi na završni turnir Svetske lige, jer bi to bila prava priprema za Olimpijske igre – rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Savić će na suprotnoj strani imati bivšeg saigrača iz reprezentacije, a sada novog selektora Crne Gore Vladimira Gojkovića.

Kapiten Živko Gocić ističe da očekuje pravu utakmicu između dva odlična tima.

– Nismo kompletni, ali nisu ni oni. Znam da žele pobedu pred svojom publikom koja bi ih približila finalnom turniru ali i mi razmišljamo o pobedi. Neće biti nekih iznenađenja, sve se zna, biće neizvesno do kraja – dodao je Gocić.

Golman Branislav Mitrović najavljuje da ekipa ide na novu pobedu.

– Ovo je možda i najteže gostovanje u Svetskoj ligi jer je rivalitet Srbije i Crne Gore možda i najveći u svetskom vaterpolu. Znam njihove želje, uradiće sve da dobiju. Znamo i naš kvalitet i sta hoćemo tako da odstupanja neće biti – zaključio je Mitrović.

Vaterpolisti Srbije igraće prvu zvaničnu utakmicu u Crnoj Gori protiv domaće selekcije, sutra od 18 sati u Budvi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter