0
Domaći fudbal

UPALJEN ALARM U RIMU: Atalanta ‘odložila’ posetu Rome Čukaričkom

Objavljeno: 29.11.15 u 18:54

Sutrašnja konferencija za štampu u vezi sa saradnjom FK Čukarički i FK Roma neočekivano je otkazana i odložena do daljeg.

Saradnja između Čukaričkog i Rome svakako je nesvakidašnja na ovim prostorima i lep primer kako treba funkcionisati i sarađivati sa evropskim velikanima. Međutim, u nju se indirektno umešala Atalanta, tim koji je danas naneo šokantan poraz ‘vučici’.

Zbog toga je u Rimu upaljen alarm i za ponedeljak zakazana hitna sednica Upravnog odbora Rome, zbog koje će i sutrašnja svečanost na Banovom brdu biti odložena na neko vreme, potvrdili su iz FK Čukarički.

– Iz Rome je u toku poslepodneva stiglo obaveštenje da će zbog vanredne sednice Upravnog odbora ovog kluba, zakazane za ponedeljak 30. novembar, sportski direktor FK Roma Valter Sabatini i direktor za medjunarodne odnose FK Roma Paskvale Sensibile ipak morati da ostanu u Rimu, iako smo prethodno dobili potvrdu njihovog dolaska u Beograd, danas oko 12 časova.

Kontakt i saradnja Čukaričkog i Rome se nastavlja po već ranije utvrđenom programu – stoji u saopštenju koje je poslao FK Čukarički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter