0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

KONAČNO SE IGRALO U BRAZILU: Rukometašice Srbije poražene od svetskih šampionki

Objavljeno: 29.11.15 u 21:18

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je u prijateljskom meču od selekcije Brazila rezultatom 24:23 (10:10).

Bila je ovo utakmica koja je nekoliko puta odlagana zbog nevremena, ali je danas konačno odigrana. Sastale su se dve reprezentacije koje su igrale u finalu Svetskog prvenstva održanog u Beogradu i ponovo je minimalnim rezultatom pobedu odnela selekcija Brazila.

U redovima naše reprezentacije najbolja je bila Katarina Krpež, strelac četiri pogotka, koja je epitet najefikasnije igračice na meču podelila sa još dve rukometašice Brazila, Anom Rodrigez i Džesikom Kvintino.

– Odigrali smo dobru utakmicu. Svaka devojka je imala priliku da igra. Iskoristili smo utakmicu da ono što smo radili na treninzima i sprovedemo u delo. Šteta što nismo uspeli da odigramo tri utakmice, kako je i planirano. Zahvaljujemo se i publici koja je napravila sjajnu atmosferu. Sada nas čeka Svetsko prvenstvo i fokusirani smo isključivo na to – rekao je posle meča selektor Srbije Saša Bošković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter