6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KATAI MORA NA PAUZU: Otvoreno bolovanje najboljem igraču Zvezde

Objavljeno: 29.11.15 u 20:20

Aleksandar Katai osetio je bol u predelu prepona već na početku jučerašnjeg meča protiv Voždovca pa je trener Miodrag Božović bio primoran da u 10. minutu izvrši prvu izmenu.

Posle utakmice popularni Grof nije mogao da precizira o kakvoj povredi se tačno radi, a i danas iz Ljutice Bogdana stižu slične poruke.

Međutim, kako prenosi Sportski žurnal postoji određeni optimizam odnosno pretpostavlja se da će Katai prekosčiti samo duel sa čačanskim Borcem u osmini finala Kupa Srbije.

To bi trebalo da znači da će najbolji strelac lidera Superlige Srbije mogao da bude spreman već za naredni vikend kada je na programu derbi protiv aktulenog osvajača Kupa – Čukaričkog.

Znate li koji bivši trener Crvene zvezde želi da postane selektor Srbije?

0
0

6 Komentara

  1. Ja samo kazem realno da treba dati sansu i drugim igracima ,zvezda ima 25 registrovanih igraca a od tih 25 do sada je dobilo priliku samo 16 17 , govorim zbg povreda pa i mesi i ronaldo ne igraju citavo prvenstvo svaku utakmicu jer sene moze izdrzati i zbog toga stizu povrede

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga briga sta prica bivsi. Ako si bivsi sta ima da komentarises. Smesan si, Grof ima 16 pobeda za redom i sad si ti pametan da dajes savete. Idi igraj sah.

    0
    0
    Odgovori
  3. Katai jeste dobar fudbaler ali jedan igrac ne moze igrati 16 utakmica u nizu, ako niste primjetili bozovic forsira isti sastav iz utakmice u utakmicu i ubaca jovica sikimica stalno on kao da je zaboravio da zvezda ima 25 regitrovanih fudbalera , kako ide sezona ove povrede bice cesce i cesce

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto bi menjao dobitnu kombinaciju ?! Sad vam ni Bozovic ne valja, ajde i njega da menjamo.Zasto bismo bili ubedljivo prvi, zasto bi dizali cene dobrim igrama nasim igracima, zasto je atmosvera fantasticna.
      Stvarno mi niste jasni…Bice vremena za Jovica,Ristica i ostale,oni nemaju ni 20godina.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter