0
Evropske lige

FOTO: CROP, TWITTER, ESPN

DANI ALVEŠ: Nejmar je zver od igrača

Objavljeno: 29.11.15 u 11:52

Defanzivac Barselone, Dani Alveš, prepun je reči hvale o svom saigraču iz kluba i iz reprezentacije, Nejmaru Džunioru.

Ekipa Barselone samlela je Real Sosijedad sa ubedljivih 4:0 u 13. kolu Primere. Nejmar je na tom duelu bio dvostruki strealc.

– Njegov napredak je brutalan. Postaće šta god želi da bude jer mu to potencijal dozvoljava, on je zver od igrača. Ipak, nije važno ko će na kraju biti prvi strelac lige, zanima me samo da Barsa ispuni postavljene ciljeve – rekao je Alveš.

– Idemo kući srećni jer ponovo nismo primili gol. Nije važno ko daje golove ili asistira. Ipak, nećemo dozvoliti da nas pohvale uljuljkaju – naglasio je desni bek katalonskog giganta.

Trener Luis Enrike takođe nije krio zadovoljstvo zbog ubedljive pobede.

– Osećam da smo ove sezone u najboljoj formi, igramo bolje nego prošle. Jesmo na visokom nivou, ali nadam se da najbolje tek dolazi. Zabavljamo se i u dobroj smo seriji, ali niko nije osvojio titulu u decembru – kazao je Enrike.

Tim sa „Nou Kampa“ ima 33 boda, tri više od Atletiko Madrida i devet od Real Madrida, koji ima meč manje. U sledećem kolu ekipa Barselona gostuje Valensiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter