0
Košarka

FOTO: nba.com

BRŽI OD SIRENE: Lebron u stilu Džabara pogađa za pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.15 u 09:30

Košarkaši Klivlend Kavalirsa pobedili su noćas Bruklin Netse u svojoj Kviken Louns Areni rezultatom 90:88.

Pobedu ekipi Klivlneda obezbedio je Lebron Džejms koji je meč završio sa 26 poena, 9 skokova i 5 asistencija uz šut iz igre 10-22.

LBJ je obezbedio trijumf svom timu pogodivši šut na sekund pre poslednjeg zvuka sirene i to u stilu Karima Abduala Džabara, takozvani „sky-hook“.

– Jasno je da sam želeo loptu u svojim ruakam tokom meča. U poslednjem napadu osetio sam da mogu da napravim nešto za naš tim. Srećan sam što sam doneo pobedu svojoj ekipi – kazao je Lebron Džejms posle meča. On je pobednički šut uputio preko 213 centimetra visokog centra Bruklina, Bruka Lopeza.

– Uspeo sam da dođem do tačke do koje sam želeo da dođem. Vežbao sam takve šuteve. Zapravo, mnogo sam radio na svojoj igri tokom svih ovih godina. Zapravo, ponekad je mnogo lakše kada je centar ispred vas. Tada možete da bacite loptu preko igrača – istakao je Lebron posle susreta.

(izvor: youtube/NBA)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter