1
Domaći fudbal

SPARTAK PRETI ŠAMPIONU: Znamo kako protiv Partizana!

Objavljeno: 28.11.15 u 12:11

Fudbaleri subotičkog Spartaka u nedelju će od 13 časova dočekati ekipu Partizana u okviru 19. kola Superlige Srbije.

Trener ‘golubova’ Andrej Černišev smatra da šampionu Srbije neće biti lako u Subotici, posebno uz prisustvo velikog broja domaće publike, koju je pozvao da u popune tribine gradskog stadiona.

– Spremali smo se dobro za meč protiv Partizana. Sve ono što smo planirali uspešno smo i ispunili. Znamo da ćemo u nedelju ugostiti veoma dobru ekipu, a to obećava dobru i interesantnu utakmicu protiv najveće ekipe u Srbiji. Mislim da je svakom igraču zanimljivo da igra protiv takve ekipe. Očekujem da ćemo i mi i rivali prikazati dobar fudbal i biti deo lepe utakmice – rekao je Černišev uoči sutrašnjeg meča.

On je dodao da je Partizan dobro skautiran u meču protiv AZ Alkmara koji su crno-beli dobili rezultatom 2:1.

– Gledao sam utakmicu Holandiji, iskoristićemo je da popričamo sa igračima i da uradimo još jednu analizu pre meča. Imamo taktiku, znako kako igrati protiv Partizana, videće se to sve na terenu. Jedino mogu da kažem da Partizanu neće biti lako u Subotici – istakao je Černišov.

Jedan od najiskusnijih u njegovom timu, Janko Tumbasević, smatra da Partizan izlazi iz rezultatske krize u kojoj je bio.

– Partizan je bio u rezultatskoj krizi, ali se vidi da iz nje izlaze. Videli smo da u Evropi igraju veoma dobro. Očekujem težak meč, ali se uzdamo u dobar rad u proteklih nekoliko nedelja. To nam i daje nadu da meč protiv Partizana možemo da završimo povoljnim rezultatom – poručio je Tumbasević.

0
0

1 Komentara

  1. ..Trener „golubcica“, TJ. PACOVA SA KRILIMA, sa cudnim imenom i jos cudnijim prezimenom, dobio je vetar u ledja od gazde MUUU, ali PACOVI U RUPI BEZ DNA ZAVRSAVAJU-PAKLU !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter