0
Fudbal

REAL POSTAJE BARSELONA? Madriđani dovode trofejnog trenara najvećeg rivala

Objavljeno: 28.11.15 u 16:35

Navijačima, ali i igračima Reala nikako se ne sviđa način na koji ekipu vodi Rafael Benitez, a ulje na vatru dodao je ubedljiv poraz od Barselone u prethodnom kolu Primere.

Bez obzira na podršku koju je Benitez dobio od rukovodstva mediji i dalje licitiraju u vezi njegovog naslednika, a neverovatnu priču donosi Marka pozivajući se na pojedine katalonske medije.

Naime, ovaj list tvrdi da je Real već kontaktirao Pepa Gvardiolu kojem narednog leta ističe ugovor sa Bajernom, ali i dodaje da se radi o nemogućoj misiji.

Pre svega zbog toga što je trofejni stručnjak u više navrata isticao da nikada ne bi vodio madridske klubove, a pored toga otvoreno podržava nezavisnost Katalonije što mu navijači Reala nikako ne praštaju.

Pored toga pre samo nekoliko dana pojavila se priča da će Gvardiola naredne sezone preuzeti Mančester siti u koji bi pored njega trebalo da dođe i Leo Mesi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter