6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVA LJUDINA! Rajko Brežančić pomogao navijaču Partizana u velikoj nevolji (FOTO)

Objavljeno: 28.11.15 u 09:24

Da je najbitnije biti čovek, gde god se nalazili na planeti, najbolje pokazije potez Rajka Brežančića kojim je oduševio sve iskrene navijače, posebno Partizana.

Naime, nakon utakmice u Alkmaru između AZ-a i Partizana, koju je srpski šampion na volšeban način dobio sa 2:1, gotovo 2000 navijača crno-belih je krenulo put Srbije u povratku kući.

Međutim, jedan od njih, na fejsbuku potpisan kao ‘Shady McKoy’ se izgubio u Hagu, a da nevolja bude još veća ostao je bez novca i nikako nije mogao da pronađe način da se vrati u domovinu.

1(2)

Sve dok se nije oglasio na fejsbuku, kao poslednji vid pokušaja da se vrati, a u pomoć mu je pritekao, niko drugi no Rajko Brežančić, srpski internacionalac i fudbaler AZ Alkmara koji je baš u to vreme ‘tugovao’ zbog poraza svog tima u samom finišu meča.

Hitro je reagovao na objavu izgubljenog Grobara koji se ‘čekirao’ na železničkoj stanici u Hagu i pružio mu velikodušnu pomoć kako bi se bezbedno vratio u Srbiju.

– Dolazi Rajko Brežančić po mene, hvala svima koji ste se pocimali da mi nađete prevoz. Život sam vam dužan, puno vam hvala – napisao je srećni navijač.

2(2)

Rajko, ljudino!

0
0

6 Komentara

  1. Rajko, svaka čast. Mada ne bi trebalo zaboraviti ni pomoć na terenu. Ono štopovanje lopte na petercu za zicer Baboviću, kao i Andrijino utčavanje iza njegovih leđa kod drugog gola… Šta reći, hvala još jdnom!!! Nadam se da ti gazde neće mnogo zameriti…

    0
    0
    Odgovori
  2. ..RAJKA ZA PREMIJERA SRBIJE, OVO JE PRAVA LJUDINA, POMAZE COVEKU U NEVOLJI, DOK ONAJ URUSAVA SRPSKI KLUB U NEVOLJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter