10
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OGREJALO SUNCE IZNAD HUMSKE: Partizan na korak od dogovora godine!

Objavljeno: 28.11.15 u 10:44

Posle pobede nad AZ-om u Alkmaru i velikim zakorakom ka proleću u Evropi, nastavljaju se lepe vesti u Partizanu. Barem tako najavljuje predsednik kluba.

Ponovo je Partizanov junak, kao i protiv Steaue i Augzburga, u Alkmaru bio Andrija Živković, crno-beli vunderkid koji još uvek nije rešio svoj status u redovima šampiona Srbije.

Saga oko njegovog produžetka ugovora traje već nekoliko meseci, ali nikako nije došlo do dogovora između rukovodstva Partizana i njegovih roditelja.

Bilo je tu razmirica, čak i nekih teških reči i pretnji tužbom, ali ako je sudeći po rečima predsednika Partizana Zorana Popovića na aerodromu po povratku iz Alkmara, sve to je prošlost.

– Na pomolu je dogovor Živkovića sa Partizanom – bile su reči predsednika crno-belih, a prenosi ih ‘Žurnal’.

Bude li zaista tako, te Andrija Živković potpiše novi dugoročni ugovor, dobit toga će biti višestruka, kako finansijske u budućnosti, tako i što se tiče tima, jer je posle Alkmara itekako dobro poznato koliko Žile znači za ekipu Partizana.

0
0

10 Komentara

  1. Najvaznije je da nam ostanu Zile i Abubakar a ovi drugi razlaz pa da za prolece pravimo novi tim golman,stoperi vezni i centarfor sve nam treba…

    0
    0
    Odgovori
  2. kako vas nije sramota da na taj nacin favorizujete zivkovica kad je ubedljivo igrac utakmice oumaru.na lazite decka vise

    0
    0
    Odgovori
  3. Žile ima pobednički mentalitet, sportski duh i kvalitet da to što želi može i da ostvari. Zato bi za klub bilo od izuzetnog značaja da sa njim potpiše novi ugovor na 4 godine. A i zbog ostale dece iz Partizanove škole. Za drugi ugovor treba da se finansijski otvori uprava! To je ulog za budućnost. Oko njega treba da se pravi ekipa za naredne godine, a svaki dečak iz Partizanove škole bi imao motiv da ostane i da se dokaže u crno-belom dresu, kako bi ako ništa drugo, znao da će obezbediti drugi ugovor koji će biti ekstra.

    0
    0
    Odgovori
  4. ok,slazem se da je mali odlican ,potencijal,vunder bla bla itd itd …ali junak partizana u evropi je bio ,Oumaru i u ovoj i u svim prethodnim utakmicama ,nmg da slusam vise kako je Zivkovic junak u prosloj utakmici i prethodnim ,odlican je zivkovic i bice odlican i dobro igra ,ali Oumaru je trenutno daleko nas najbolji igrac …

    0
    0
    Odgovori
  5. Bez obzira na ishod „pregovora“ sa NAJBOLJIM MLADIM IGRACEM SVETA I SVETINJE, ZILE TI SI CAR, KRALJ I MAGIJA CRNO-BELA-DETE PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter