10
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NENAMERNA, ALI GRUBA GREŠKA: ‘Delije’ odale počast živom ruskom pilotu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.15 u 11:50

Navijači Crvene zvezde permutovali su imena ruskih pilota oborenog aviona na sirijsko-turskoj granici i tako napravili veliku grešku.

Sjajnu ideju imale su popularne ‘Delije’ na utakmici protiv Reala iz Madrida. U skladu sa bratskim odnosom Srbije i Rusije, iza jednog od koševa razvili su zaviorila se velika ‘šetalica’ sa ruskom zastavom uz koju je stajao i transparent ubijenom ruskom pilotu nakon obaranja aviona na granici Turske sa Sirijom.

Sergej Rumjancev, slava ruskom heroju – napisale su Delije uz veliku rusku zastavu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, ispostavilo se da je to bila gruba greška, s obzirom da je počast odata preživelom vojniku, koga je nakon pada aviona pronašla sirijska vojska, kojoj je Rusija priklonjena. Sergej Rumjancev je preživeo, a tragično nastradali pilot je Oleg Peškov.

Ova greška, odnosno, permutacija imena od strane navijača Crvene zvezde im se svakako neće uzeti za zlo, s obzirom na sjajnu ideju, dobru nameru i atmosferu koju su sinoć napravili u Pioniru, a o kojoj se još uvek priča.

Evo kako je to izgledalo:

(Izvor: youtube / ULTRAS PYRO FANS)

0
0

10 Komentara

  1. KK CZ VELIKAN –

    JEDAN – prva vest jeste bila da je poginuo Rumjancev ….. ali ZVANICNO je PUTIN potvrdio da su poginuli : Olega Peškov ( komndant SU-24 ) i Aleksandara Pozinič ( pripadnik specijalnih jedinica spasavanja ) ….. e druga uje stvar sto su CIGANI brze bolje ispisali ime i prezime ZIVOG i ZDRAVOG coveka i ,, SAHRANILI ,, ga – BRUKA
    DVA – svaka cast ciganima za ideju
    TRI – ne mogu da skapiram i novinare,malte ne svih portala, koji su iskazali divljenje, a sami nisu proverili verodostojnost

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijac sam Partizana …… Cestitam Zvezdi na velikoj pobedi dostojnoj nasim legendarnim utakmicama i pobedama u Pioniru …… Sa druge strane , mislim da je u ovom trenutku nebitno ime koje je napisano a mnogo bitniji sam cin odavanja poste poginulog pilota ma kako se on zvao ….. Bravo za Delije , Svaka Cast …..

    0
    0
    Odgovori
  3. Nasi mediji su pogresno preneli imena , zato je dosl i do greske. Ko ima vremena neka udje na Russia Today, i oni su naveli da su navijaci Zvezde pogresili ali zahvaljuju na podrsci….

    0
    0
    Odgovori
  4. E nije tacno, nego je upravo Rumjancev poginuo! A u helikopter je poginuo jos jedan , a preziva se Peskov,,, znaci dvojica! Preziveli je Konstantin ,,, Delije su u pravu proverite,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter