7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOŽE MU SE: A od Grujića – suknjica (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 28.11.15 u 23:55

O Marku Grujiću sa punim pravom priča cela fudbalska Evropa. Mladi 19-godišnji vezni igrač crveno-blih ima velikih zasluga što je Zvezda lider na tabeli i ima 16 uzastopnih pobeda….

Na današnjem meču je napravio fenomenalne finte koje se retko viđaju na našim prostorima:

Izvor: YouTube/Gagle YT

I još kroz noge:

Grujic
Foto: Instagram/grujicmarko

Kako i sam kaže u komentarima, krenulo ga je…

0
0

7 Komentara

  1. nedajga ispod 100 miliona hahah! vi ste komšije praka sveta! nema veze što je to bilo pre 20 i kusur godina i što ste u zadnjih 10 godina ubedljivo najveći i najbolji srpski klub! grujić bolji od živkovića transfermarkt.uk mafija što stavljaju tako realne cene! imamo najbolji tim u regionu idemo u ligu šampijona sa timom sklopljenim od para koje nemamo! idemo u ligu šampiona! bili smo prvaci 1991! +21 haha demo u ligu šampiona! bili smo prvaci 1991! +21 haha demo u ligu šampiona! bili smo prvaci 1991! +21 haha demo u ligu šampiona! bili smo prvaci 1991! +21 haha

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne prica cela Evropa nego poltronski mediji u Srbiji. Decko na sajtu …….. vredi tacno 300.000 a novinari ga vec cene 10 000 000 e . Stvarno treba biti glup i poverovati da se za decka koji nije odigrao evropsku utakmicu raspituju evropski velikani. Pa Rajkovic je za njega tri klase iznad,najbolji golmana na svetu u svojoj generaciji , kapiten prvaka sveta pa je prodat za 3 mil. Spustite loptu da ne unistite decka. Jedno su zelje i kompleski premijera a sasvim drugo je istina.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pored najboljeg golmana sveta, imamo i najboljeg mladog igrača sveta. Tu su i najbolji navijači sveta, pa najbolje levo krilo sveta, ma sve na svetu imamo najbolje mi u Zvezdi. Jedino nas ishandre oni Kazahstanci, može im se, kad su najbolji na svetu – i oni!

    0
    0
    Odgovori
    • Šta je tu majatorija?!? Igrao sam fudbal 40 godina i uradio sam stotine puta takvu fintu. Nije to nikakva majstorija!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter