0
Domaći fudbal

BOŽOVIĆ: Zasluženo smo pobedili

Objavljeno: 28.11.15 u 15:21

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović posle duela sa Voždovcem odigranom danas na stadionu Rajko Mitić istakao je da je zadovoljan trijumfom svog tima, a o povredi Aleksandra Kataija nije mogao da kaže ništa konkretnije.

– Bili smo dosta dobri, ali Voždovac je bio disciplinovan u odbrani. Katai nam se povredio na početku, ali bez obzira na to imali smo nekoliko prilika da ranije rešimo meč. Na kraju smatram da smo zasluženo pobedili jer smo bili bolji. Ne mogu trenutno da kažem o kakvoj povredi Kataija se radi, objasnio je posle meča trener Božović.

Sa druge šef stručnog štaba Voždovca Bratislav Živković nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

– Nismo hteli da se povučemo, želja nam je bila da igramo fudbal, ali nismo uspeli naročito u zadnjih 10 minuta. Prvi gol je došao iz naše greške, ali nije lako igrati protiv najboljeg tima u zemlji. Biće promena za kup duel sa Partizanom, vratićemo se na našu staru formaciju, danas smo probali nešto novo. Kada primite golove u samoj završnici naravno da ne možete da budete zadovoljni, jasan je Živković koji je danas proslavio 45. rođendan na stadionu na kom se proslavio tokom igračke karijere.

Pogledajte koga Delije okrivljuju za današnju slabu posetu na utakmici i odakle je sin Luča Gonzalesa posmatrao utakmicu protiv Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter