5
Evrokupovi

FOTO: TWITTER

TRENER AUGZBURGA: Možemo da dobijemo Partizan sa tri gola

Objavljeno: 27.11.15 u 10:31

Fudbaleri nemačkog Auzgubrga pali su u 5. kolu Lige Evrope izgubivši od Atletik Bilbaa sa 2:1.

Na taj način taj klub se našao na pragu eliminacije iz Lige Evropa pošto će u poslednjem kolu u Humskoj ulici morati da postigne Partizanu barem tri gola.

Međutim, uprkos time trener tog kluba, Markus Vejnzirl, veruje u pozitivan epilog, uprkos trjumfu Partizana u Alkmaru nad AZ-eom od 2:1.

‘Neverovatno smo tužni posle svega, jer smo bili tako blizu pobede protiv Atletika, a na kraju smo ostali praznih šaka. Sada moramo da postignemo tri gola protiv Partizana u Beogradu. Činjenica je da to možemo da uradimo, to smo i pokazali. U nedelju već igramo sa Volfsburgom i to će za nas biti veliki ispit“, istakao je trener Augsburga.

0
0

5 Komentara

  1. Volim ovu komsinicu kad nas komentarise.Mi nekog pobedismo u Evropi i vec 9 bodova u dzepu iako su nam Terzici prognozirali 1.Sad da izgubimo i sa 3-0 a sa dve leve noge trebao bi premijer da nas pohvali a ako prodjemo dalje bar da casti sa 5 miliona evra kao i tebe komsinice koju puni velesila kairat…

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Ovom kao da je Milov PAJAC rod rodjeni.. .!. XXAAXXAA .!. Grofe, ti LI si, nosis li to iz cg na ledjima TAJ TRECI GOL..??!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter