2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠTIMAC I REBIĆ: Nećemo da pretimo Realu, ali biće pakleno u Pioniru

Objavljeno: 27.11.15 u 10:56

Košarkaši Crvene zvezde večeras će od 20.00 sati u hali Pionir ugostiti Real Madrid u okviru 7. kola Evrolige.

Oba tima u ovaj megan ulaze sa indetičnim skorom od 2-4, a igrači crveno-belih svesni su težine ispita koji ih očekuje.

– Dočekujemo velikana evropske košarke. Biće malo drugačije u odnosu na prethodne utakmice jer igramo u Pioniru. Imamo isti skor, što je malo čudno. Ne treba pretiti Realu, ali probaćemo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže – istakao je Rebić.

– Ne sumnjam da ćemo imat ogromnu podršku publike, drugačija je ovde atmosfera nego u Areni. Mislim da je Real za sve nas dodatni motiv, znamo kako je bilo u Pioniru na nekoliko mečeva prošle godine, i sa nestrpljenjem čekamo meč – naglasio je 20-godišnji plejmejker.

I njegov timski kolega, Vladimir Štimac uveren je da će u Pionitu biti izuzetan ambijent.

– Dolazi nam prvak Evrope, najbolja ekipa u Evropi i taj rezultat nije realan, to što imaju samo dve pobede do sada. Biće teška utakmica, ali borićemo se i daćemo sve od sebe – sigurno nećemo da se predajemo samo zato što je došao Real.Biće vrelija atmosfera, tribine su malo drugačije, skučeno je – očekujemo super atmosferu i veliku podršku – ističe Štimac.

0
0

2 Komentara

  1. .. .!. XXAAXXAA .!. „Pakleno..“ ??!!! Ako ste VI U PREDVORJU PAKLA i CEKATE POSLEDNJE ZIVOTNO ISKUSTVO-SMRT, to automatski ne znaci da i REAL DELI VASU SUDBINU !!! .!. XXAAXXAA .!….PANTERIII, NECE BITI -40, ALI BICE VEOMA BLIZUUUU….. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. .. .!. XXAAXXAA .!. „Pakleno..“ ??!!! Ako ste VI U PREDVORJU PAKLA i CEKATE POSLEDNJE ZIVOTNO ISKUSTVO-SMRT, to automatski ne znaci da i REAL DELI VASU SUDBINU !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter