1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Idemo na gostovanje Cedeviti bez ikakvog pritiska

Objavljeno: 27.11.15 u 15:12

Trener Partizana Petar Božić kaže da crno-beli rasterećeno putuju u Zagreb, jer je Cedevita favorit u meču 12. ABA lige.

Cedevita deli drugu poziciju sa Crvenom zvezdom i Mega Leksom sa skorom 8/3, Partizan je tek na deobi pmesta od 8. do 13. sa četiri pobede i sedam poraza.

-Cedevita je selektirala odličan tim koji sjajno funkcioniše u ABA ligi, ali i u Evroligi. Idemo na gostovanje bez pritiska jer je uloga favorita u ovoj utakmici na strani protivnika. Na nama je da iz te rasterećenosti pronađemo šansu da uz maksimalnu angažovanost odigramo jednu dobru utakmicu – rekao je Božić na konferenciji za medije.

Centar Božo Đumić naveo je da se ekipa dobro pripremala.

-Ekipa Cedevite je veoma kvalitetna što su i potvrdili tokom dosadašnjeg toka prvenstva. Sa druge strane, sigurno je da ćemo mi biti veoma motivisani. Vredno smo radili tokom prethodnih sedam dana, pripremali se i idemo tamo 100 odsto spremni“,-zaključio je Đumić.

Utakmica 12. kola ABA lige izmedju Cedevite i Partizana igra se u nedelju od 19 sati u Zagrebu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter