0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VUJASINOVIĆ PRED MILANOVIĆEVU GALATU: I pored problema, želimo prvu pobedu!

Objavljeno: 26.11.15 u 17:03

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da veruje da će se ekipa izdignuti iznad problema i uspeti da zabeleži pobedu nad Galatasarajem u Ligi šampiona.  

U trećem kolu Lige šampiona u subotu od 18 časova dočekuje turskog prvaka Galatasaraj, koji sa klupe vodi Igor Milanović. 

Partizan i Galatasaraj su se u poslednje tri sezone šest puta sastajali u Ligi šampiona. Tradicija je na strani crno-belih. Postigli su četiri pobede, jedan meč završen je nerešeno, a u jednom susretu Galatasaraju su pripala sva tri boda. Treće kolo LŠ 2015/16. srpski i turski prvak dočekuju bez bodova. 

– Pred nama su do kraja godine još dve utakmice u Ligi šampiona, sa Galatasarajem i mađarskim OSC-om, obe na Banjici. Galatasaraj ove sezone vodi Igor Milanović, koji nema lak zadatak, ali mislim da je uspeo da napravi pomak. Dobro se poznajemo, nedavno smo sparingovali sa Galatasarajem u Istanbulu. Očekujem da će pobediti onaj tim koji više bude želeo pobedu, nadam se da ćemo to biti mi – rekao je Vujasinović na konferenciji za medije uoči meča.

Vujasinović je poručio da je jedan od ključnih igrača Galatasaraja srpski centar Slobodan Nikić.

– Sadašnja ekipa Galatasaraja je malo slabija nego prošle sezone. Igru im nose vrhunski igrači poput Nikića i Crnogoraca Janovića, Pasković, Vukčević i Šćepanovića. Ostali prvotimci su uglavnom mlađi, turski reprezentativci i potrebno im je vreme da dostignu vrhunski nivo. Za nas Galatasaraj nikako nije lak protivnik, ali se nadamo pobedi koja bi za našu mladu ekipu bila izuzetan uspeh.

Šoštar i Vujasinović su se osvrnuli i na probleme koji već dugo prate sedmostrukog prvaka Evrope. Jedan od njih su uslovi za trening. Zbog problema sa grejanjem vode prvi trening po povratku iz Splita je otkazan, prvotimci crno-belih su potom radili u bazenu Zavoda za sport.

Ipak, Vujasinović veruje da će se, kao i do sada i stručni štab i ekipa uspeti da se izdignu iznad svih problema i da će svi pružiti maksimum i u predstojećoj seriji važnih utakmica.

Ulaznice za subotnji duel koštaju 250 dinara za tribine i 500 za parter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter