9
Domaći fudbal

SVE JASNO ZA PRELAZNI ROK: Francuz najveća Zvezdina želja ove zime

Objavljeno: 26.11.15 u 10:54

Crvena zvezda sjajno je odigrala poslednjih 15 utakmica Superlige Srbije, ali i kompletan jesenji deo eltinog domaćeg fudbalskog klupskog takmičenja.

Međutim, urpkos tome, uprava crveno-belih ima nameru da se dodatno pojača ove zime. O tome je nedavno govorio i Mičel Donald, vezista crveno-belih koji je najavio transfer-bombu na Marakani, u vidu dolaska bivšeg mladog reprezentativca Francuske.

Reči holandskog fudbalera sada su dobile i zvaničnu potvrdu, pošto je interes crveno-belih za Damjanom La Talekom potvrdio sportski direktor, Blažo Raosavljević

– Postoji nekoliko zanimljivih igrača koji igraju na poziciji zadnjeg veznog, a za koje mislimo da bi predstavljali odlična pojačanja za naš tim. Međutim, iskreno Le Talek iz Mordovije je naša prva opcija. Ukoliko budemo imali finansijskih sredstava sigurno ćemo da ga angažujemo. Postoji nekoliko razloga zbog kojih mislimo da je Le Talek onaj pravi. Odlično se poznaje sa Donaldom, igrali su zajedno u Mordoviji, a takođe sa njim u timu bi Grujić mogao češće da igra na poziciji iza napadača. Dobio bi više slobode – rekao je Blažo Raosavljević, prenosi Mozzartsport.

0
0
9 Komentara
  1. Prodati grujica za 5 miliona, dovesti le taleka i saveljica, i dati platu igracima i jos ce da ostane, to je najbolja opcija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odricem se i svog penzionog, trazicu u firmi da uplacuju moje penziono direktno Zvezdi! Neka zasluzili su! Gazi Zvezdoooo 😀 😀 😀

    0
    0
    Odgovori
  3. ..“Sve je jasno..“ O PRELAZNOM ROKU, U BUKVALNOM SMISLU TE RECI, ODLUCUJE DZONI MIHAJILOVIC I UEFA.. .!. XXAAXXAA .!. Mislim, o PRELASKU IZ JEDNE u 4 LIGU..TO JE JEDINI PRELAZNI ROK OD PAR DANA, KOJI CETE DOBITI.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Milogorac kuka kako nema za kafu a sprema 16-to pojacanje i to ne jeftino. Ne placaju struju jer kaze nemaju a 100 000 za premije u derbiju ima!? Za licencu im Karadzic daje pare iz fss jer nemaju a za 5 priprema u 2-3 meseca imaju?! Sve to placaju poreski obveznici,gradjani Srbije kojima drzava smanjuje plate i penzije a ovim lopovima ubacuje pare na tone. Sve funkcionere Crvene u zatvor sa sve premijera a Milogorca vratiti za Duklju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter