8
Domaći fudbal

RIMEJK: Pogodak Živkovića mnoge je podsetio na jedan od najvažnijih u istoriji Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.15 u 21:13

Pogodak Andrije Živkovića osvežio je sećanja crno-bele publike na legendarni gol sadašnjeg sportskog direktora u jednoj od najboljih evro-sezona Partizana.

Slavi se u crno-beloj Srbiji velika pobeda Partizana u Alkmaru. Abubakar Oumaru je pokazao da je specijalista za AZ, nakon dva gola u Beogradu, večeras je postigao jedan, a drugi namestio Andriji Živkoviću.

Fantastično je probio po levoj strani u situaciji jedan na dva, a onda maestralno uposlio Andriju Živkovića koji je rutinski zatresao mrežu Kutinja za veliki trijumf Partizana, ali i srpskog fudbala.

(Izvor: youtube / 1.HNL)

A upravo je taj pogodak mnoge podsetio na istorijski pogodak, koji setni navijači Partizana i danas, 12 godina kasnije gledaju sa osmehom na internetu. Gol koji je Ivica Iliev postigao u Njukaslu, čime je anulirana prednost engleskog predstavnika, kao da je bio recept Oumarua i Živkovića u Alkmaru.

Ko zna, možda su se pre meča i podsetili ovog legendarnog pogotka:

(Izvor: youtube / Mladen Despotovic)

0
0

8 Komentara

  1. Jedina slicnost ovde je Nedeljko Kovinjalo i naravno sto je u pitanju Partizan. Ako malo detaljnije uporedite snimke videcete da je Andrija utrcao ispred jednog stopera i na taj nacin dosao u poziciju da da gol dok je Iliev dobio loptu na tacni od legendarnog i jedinog pravog kapitena trenutno 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. I naravno na oba klipa (i na 90% prenosa Partizana) Nedeljko-mozga bez-Kovinjalo!? Sta treba da se desi da taj covek ode u penziju??? On je izlapio pre 15 godina i jos uvek radi prenose. Covek ne zna gde je levo! Uparite ga sa Duskom Koracem i vratite Milojka (evo izlaze fudbaleri Partizana, a evo i nasih) Pantica…Bobi Jankovic glavni i odgovorni urednik i montipajtonovci mogu da pozavide!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisam partizanovac ali moram da kažem da će biti velika greška ako ovaj tim ne ostane na okupu i za narednu godinu , biće partizan na kraju drugi i igraće kvalifikacije.

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka cast Ziletu ali i moj sin Aleksandar od 3 godine i dvije lijeve noge bi dao onaj gol sto je Zile dao, nego da mi slavimo crnju kao spasioca..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter