2
Fudbal

FOTO: www.fanpop.com

PREDSEDNIK FS JERMENIJE PRIZNAO: Igrači su nas izdali protiv Albanije, namestili su meč!

Objavljeno: 26.11.15 u 10:12

Predsednik Fudbalskog saveza Jermenije (FFA) Ruben Harjapetjan optužio je reprezentativce da su namestili meč protiv Albanije u Jerevanu.

Kao što je poznato, fudbaleri Jermenije poraženi su od Albanaca sa 3:0 i time su Albanci sebi prokrčili put na šampionat Evrope.

Albanski mediji pisali su da su jermenski golman i trojica odbrambenih igrača podelili dva miliona evra kako bi pomogli Albaniji da ostvari najveći rezultat u istoriji.

Harjapetjan nije želeo da imenuje na koga sumnja, ali je poručio da će iskoreniti malverzacije.

– Reprezentacija pripada celoj naciji i svi bismo morali da budemo nezadovoljin. Kao predsednik, učiniću sve da prevaziđemo ovu krizu. Naši reprezentativci očigledno nisu želeli da igraju, to je izdaja. Da smo imali najboljeg selektora na svetu opet bismo izgubili – rekao je Harjapetjan, a prenosi Jermenpres.

Prvi čovek jermenskog fudbala odbacio je da će ponuditi ostavku posle skandala u Jerevanu.

Podsetimo, Albanija je do neophodnog trijumfa u Jermeniji došla nakon što su domaći fudbaleri postigli dva autogola, već posle prvih 23 minuta.

Srbija se nalazila u kvalifikacionoj grupi sa ove dve reprezentacije, pa ostaje tračak nade da bi UEFA mogla čitav slučaj da preispita i da bi „Orlovi“ umesto Albanije na kraju ipak mogli da odlete za Francusku.

Kao što je poznato od ranije, Albanci su puštanjem drona iznad stadiona FK Partizan u Humskoj kumovali prekidu susreta sa Srbijom koji je, za zelenim stolom, registrovan dodeljivanjem tri boda Albaniji.

0
0

2 Komentara

  1. Pa koliko znam ispred Srbije je bila i Danska, cak i da izbace Albaniju, ne vidim kako bi to Srbija mogla da ide na Evro. A i sta ce tamo, da nas ponizavaju ekipe ranga Ceske, Madjarske i Slovacke. Bolje neka ih na splavovima, tu su na domacem terenu.

    0
    0
    Odgovori
    • Drugar, Češka je jaka kao zemlja, sjajno su odigrali kvalifikacije, poigravali su se sa Holandijom u nekim trenucima. Slovačka takođe igra konstantno i krasi je timski duh koji smo mi imali u kvalifikacijama za SP 2010. Ali opet, remi sa Jermenijom, glatki porazi od neubedljive Danske, nedopustivo…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter