1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA DRULOVIĆA: Partizan sa samo pet defanzivaca otišao u Holandiju

Objavljeno: 25.11.15 u 10:08

Fudbalere Partizana u četvrtak čeka duel sa AZ Alkmarom u okviru 5. kola Lige Evrope, a trener crno-belih Ljubinko Drulović ne zna šta će sa nagomilanim problemima.

Naime, crno-beli će u Holandiji na raspolaganju imati svega pet defanzivaca. To znači da pored teže povređenih Gregora Balažica i Miloša Ostojića u timu sigurno neće biti ni Fabrisija Dornelasa. Tako će levog štopera igrati Ivan Bandalovski.

Fabrisijo definitivno ne može da igra protiv AZ-a. Pored Brazilc van stroja je i vezista Alen Stevanović. Na mestu štopera igraće Ivan Bandalovski, zadovoljan sam kako je tu ulogu odradio na meču sa Novim Pazarom – istakao je Ljubinko Drulović.

Partizan za meč sa AZ Alkmarom računa na sledeće igrače:

Golmani: Živko Živković i Filip Kljajić.
Odbrana: Miroslav Vulićević, Lazar Ćirković, Ivan Bandalovski, Nikola Leković i Nemanja Subić.
Vezni red: Saša Ilić, Stefan Babović, Petar Grbić, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Andrija Živković, Stefan Lukić, Marko Jevtović i Marko Golubović.
Napad: Valeri Božinov, Ivan Šaponjić i Abubakar Oumaru.

0
0

1 Komentara

  1. Ma samo mudro. Profesionalci su oni,profesionalci i ovi, napad od samog pocetka, nema se sta bojati, sve najbolje crno beli, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter