4
Domaći fudbal

IZ SVOJIH REDOVA: Ako se sve kockice slože Partizan bi mogao da dobije veliko pojačanje

Objavljeno: 25.11.15 u 14:23

U Partizanu već sada razmišljaju o zimskom prelaznom roku i ko bi mogao da pojača konkurenciju u timu Ljubinka Drulovića.

Sportski direktor Ivica Iliev intezivno radi na tome, ali za najveće pojačanje čak i ne mora da putuje daleko, tačnije uopšte ne mora da putuje.

Partija koju je Nikola Ninković pružio protiv Novog Pazara nagovestila je da bi nekada najveći talenat Partizanove škole mogao zaista da bude naslednik Saše Ilića, koji to od njega očekuje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, Ninkoviću narednog leta ističe ugovor sa klubom iz Humske, a da li će doći do produžetka saradnje nije mogao da otkrije ni Iliev.

– To je veliko pitanje za mene na zimu. Radi se o vanserijskom talentu i to nikada niko nije dovodio u sumnju, samo je potrebno da se slože i neke druge kockice, rekao je Iliev novinarima pred put u Holandiju.

Ninković tokom jesenjeg dela sezone nije bio redovan član prvog tima odnosno više vremena je provodio na tribinama ili na klupi za rezerve nego na terenu, ali poslednja prvenstvena utakmica je dokaz da bi u budućnosti mogao da opravda sve što se od njega godinama očekivalo.

Jeste li videli fotografiju koju je ne putu za Holandiju u avionu napravio Ivan Bandalovski?

0
0

4 Komentara

  1. Al lupamo majko mila kakva pojacanja Ninkovic Fofana pa to su nasi igraci, dajte ljudi kupujte golmana,dva stopeta i zadnjeg veznog ne budalite sa glupostima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter