6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE, SPREMITE SE: Pričao je svašta, a sada se vraća u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 25.11.15 u 21:51

Htela to ili ne, Crvena zvezda će morati da istrpi odbačenog napadača još barem nekoliko meseci.

Kada je početkom ove sezone stigla ponuda škotskog Aberdina o pozajmici Džošue Parkera, čelnici Crvene zvezde su je oberučke prihvatili, pa je napadač Antigve i Barbude otišao put ostrva, na zadovoljstvo mnogih navijača crveno-belih.

Međutim, to po svemu sudeći nije dugo potrajalo, s obzirom da su škotski mediji objavili da će Aberdin završiti saradnju sa napadačem, te će se on, hteli to čelnici Zvezde ili ne, vratiti na stadion ‘Rajko Mitić’. Njegov važeći ugovor je do kraja tekuće sezone.

Malo je verovatno, gotovo nezamislivo, da će Miodrag Božović ozbiljno računati na Parkera, ali je dobra strana cele priče to što su njegova primanja znatno smanjena kaznom koju je dobio posle sukoba sa tadašnjim trenerom Nenadom Lalatovićem.

A biće i zanimljivo kako će ga dočekati navijači Crvene zvezde posle izjava po odlasku iz Srbije da je boravak u Beogradu njegovo najgore iskustvo u životu.

– Niste svesni šta je stroga publika dok ne odete u Beograd, ništa ne može da se meri sa pritiskom koji igrači osećaju tu. Vidi se na treneru i čelnicima da se plaše navijača, pod ogromnim su pritiskom, oni skoro da upravljaju klubom.

– Igrali smo u Beogradu proitiv Kairata i bio sam među najboljima na terenu, ali čovek iz jednih novina koji me ne voli je napisao da ne bih smeo da igram za Crvenu zvezdu. Na sledećem meču, ceo stadion mi je zviždao, oko 40.000 navijača. Ovde sam opet slobodan, kao da počinjem novi život – rekao je tada Džošua Parker.

0
0

6 Komentara

  1. Dok cigani tebi pevaju, drugi samo sever gledaju i ne mogu da razumeju kako stvari ovde nastaju na na na na na na nana na

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Ko je Kurde upozn’o, ni pakao mu nece tesko pasti, jos malo pa ce SE, k’o preci IM, NABIJATI na kolac(izmedju sebe..), kada na nista drugo nemaju sta…!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Momak,shvati da je FK Crvena Zvezda 10 puta veci klub od vaseg NDH NK Partizan!To mozes da zakljucis na osnovu 10 minusa na tvoj komentar i samo jednog plus koji si sam sebi dao!XAXXAXXAX .!. Zvezdo zgazi ih sve!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter