8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUČA: Delije i Meraklije se sukobile na ulicama Niša (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.15 u 20:05

Dva dana je prošlo od pobede Crvene zvezde nad Radničkim u Nišu, a danas su domaćini poslali gostima koliku su štetu nanele pristalice beogradskog tima na stadionu Čair. Nedugo zatim se na Jutjubu pojavio snimak tuče Delija i Meraklija na ulicama Niša. Na svu sreću sukob nije dugo trajao i nije bilo teže povređenih.

(Izvor: YouTube/Marko STUDIOART)

0
0

8 Komentara

  1. Direktni potomci turaka PRAVE i SEJU HAOS PO GRADOVIMA SIROM SRBIJE , umislili su da su im jos zivi osnivaci i udbasi Nikola Bugarcic-ZVER i KRCUN-NAJVECE UBICE SRBA NA BALKANU !!! SLOBODA HRISCANSKOM NARODU SRBIJE-STOP TURCIZMU I TERORIZMU SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da si idiot,to smo davno zaključili ali čemu svako tvoje oglašavanje na svaku vest o Zvezdi.Da li ti je toliko bili nanela svaka njena pobeda nad tvojim malim klubom,stvorenim u Zagrebu.Ili je to čitava poenta,samo što ste napravljeni u Zg i sad pokušavaš na razne načine da pripišeš Zvezdi neke nebuloze ,pominješ Turke i ljude iz tadašnje vlasti,koji su inače Srbi,za razliku od Tuđmana i ostalih vaših očeva.Čiji su navijači sejali haos po ulicama i još gore stvari radili…pitaj porodicu Brisa Tatona i ostalih nedužnih momaka kojih više nema zahvaljujući navijačima komšije malog i takvim retardima kao što si ti.

      0
      0
      Odgovori
      • TURCINE, SINE UZURPATORA SRBIJE I BLUDNICE, STO SE POTPISUJES SRBIJA, KADA SA SRBIJOM VEZE NEMATE, OSIM KRVOLOKA-VASIH OSNIVACA I UDBASA, UPRAVNIKA GOLOG OTOKA I NAJVECIH UBICA I PROGONITELJA SRBA !!!

        0
        0
        Odgovori
      • Pozdravlja te Ivan Davidov zbog kojeg nismo išli na zadnje svetsko prvenstvo i zbog kojeg smo od šiptara izgubili prekinutu utakmicu u Beogradu i nismo išli u baraž za EP. Ti znaš dobro čiji je on vođa!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter