0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

RADOMIR ANTIĆ: Inijesta još jednom pokazao da je za velika dela

Objavljeno: 24.11.15 u 09:11

Fudbaler Barselone pregazili su za vikend ekipu Real Madrida sa ubedljivih 4:0 na gostovanju na „Santjago Bernabeu“.

Jedini trener koji je vodio oba kluba, srpski stručnjak Radomir Antić, koji je meč najavio ekskluzivno za HotSport, komentarisao je sve ono viđeno na „El Klasiku“.

– Veliki igrači ne znače i veliki tim. Da bi bio vrhunski, nisu dovoljna samo imena, nego i atmosfera, koja u Realu očigledno nije dobra. I zato je deklasiran u ovom meču. Sam pristup utakmici i partija Madriđana, bili su daleko ispod renomea kluba. Kod prvog gola, Katalonci su imali 37 uzastopnih dodira sa loptom i tu se vidi koliko su bili superiorni – rekao je Antić, prenose Novosti.

– Rafa Benitez ima pravilo koje je, recimo, da objavuljuje sastav sat vremena pre meča, a zvezdama kakve Real ima, to ne prija. Ti igrači imaju, vrednost, renome, i takve stvari kod njih izazovu nezadovoljstvo, a onda treba da istrče na teren – smatra Antić.

U prvi plasn srpski stručnjak je izdvojio Inijestu.

– Inijesta je još jednom pokazao da je igrač za velike utakmice, bio je nosilac igre ove čudesne Barse. A što se Kristijana tiče, on je maltene bez treninga ušao u utakmicu, jer je prethodno bio na promociji svog filma, na odmoru… Pa, Mesi je za prvih deset minuta kada je ušao u igru, posle duge pauze, više učestvovao u akcijama od Ronalda – poručio je Antić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter