0
Košarka

FOTO: TWITTER

GREG POPOVIČ: Morao sam Bobiju da dam šansu, zbog navijača (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.15 u 09:31

Srpski centar Boban Marjanović prethodne noći upisao je minimana broj minuta u pobedi San Antonio Sparsa nad ekipom Finiks Sansa rezultatom 98:84.

MVP prvog dela prošlogodišnje Evrolige, srpski centar Bobi Marjanović osetio je ukus parketa pošto ga je Greg Popovič ubacio na parket u finišu prve četvrtine, budući da su navijači sa tribina AT&T Centra skandiranjem „Boban, Boban“ od iskusnog stručnjaka tražili da pošalje Srbina na teren.

Marjanović je dobio svega 4 minuta i 55 sekundi prilike, a za to vreme i nije mogao bolje od 2 poena uz jedan skok, blokadu i prekršaj i izgubljenu loptu uz 1-1 iz igre.

Posle meča Popovič je kazao da je „morao pozitivno da odgovori na skandiranje publike“.

– Ubacivanje Bobana Marjanovića u finišu prve četvrtine bila je moja normalana reakcija na skandiranje sa tribina. Želeo sam da mu dam malo šanse, da bi bio zapostavljen i bez prilike da se dokaže – kazao je Popovič posle meča.

Marjanović je svoje poene postigao posle odličnog pik & rola sa Manuom Đinobilijem. Publika je poene srpskog igrača dočekala sa oduševljenjem i ovacijama.

(izvor: youtube/NBA Season)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter