1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Znali smo da će biti teško

Objavljeno: 24.11.15 u 10:29

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Sutjeske u Nikšiću rezultatom 70:62 u okviru 11. kola ABA JTD lige.

Crveno-beli su do trijumfa stigli u samoj završnici sjajnom i hladnokrvnom igrom plejmejkera Stefana Jovića.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle izrazio je zadovoljstvo zbog trijumfa u Crnoj Gori.

– Drago mi je da sam bio deo dobre košarkaške predstave. Znali smo da ce biti teško, što zbog ritma, što zbog poraza od Igokee, pa smo morali da damo svoj maksimum. Sutjeska je pokazala kvalitet, igra sjajnu košarku i evidentno je da su ozbiljan kolektiv. Nismo imali dobar učinak u napadu, ali uspeli smo da dođemo do poena kada je to bilo najbitnije – rekao je Radonjić.

Sa druge strane, Marko Tejić smatra da je  njegov tim odigrao kvalitetno u defanzivi kada je to bilo najvažnije.

– Odigrali smo kvalitetnu odbranu iz koje je došao dobar napad. Ovo je veoma važna pobeda i pohvalio bih izvanredan ambijent u Nikšiću – naglasio je Marko Tejić.

Crvenu zvezdu u petak, od 21.00 sat u hali Pionir, očekuje težak ispit pošto u Beogardu stiže aktuelni šampion EvropeReal Madrid.

0
0

1 Komentara

  1. ..“Tesko..“..??!!!! TI OVO ZOVES-TESKO, POCNI DA SE NAVIKAVAS NA TESKO, SAMO VAS TO I CEKA U BUDUCNOSTI, KAO I U BLISKOJ PROSLOSTI STO JE BILO..-TESKO !!! .!. XXAAXXAA .!. MEGA CAR RADONJA, MILOV MALI, A OD SKORA COKIJEV I AV..!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter