0
Evropske lige

STRAH OD TERORIZMA VLADA BELGIJOM: Lukaku seli porodicu iz prestonice Evropske unije

Objavljeno: 23.11.15 u 10:49

Napadač Evertona i reprezentacije Belgije, Romelu Lukaku, iseliće svoju porodicu iz prestonog grada Belgije i Evropske unije, Brisela.

Kako prenose mediji u Belgiji, među stanovništvom prestonog grada ove zemlje zavaladala je prava panika nakon terorističkih napada u Parizu, kada je utvrđeno da su počionici napada u kojem je stradalo 129 osoba došli u Francusku iz Belgije.

Porodica Romelua Lukakua nastanjena je u Briselu, u naselju Molenbeku. Sa druge strane u Briselu je nastanjeno oko 100.000 muslimana, pa gradskim kvartovima svakodnevno patroliraju naoružani vojnici i pripadnici policije.

– Imam stan u Briselu, trenutno je mirno, ali imajući u vidu poslednja dešavanja, nije nimalo prijatno. Planiram da preselim porodicu što pre – rekao je Lukaku, čiji je rođeni brat već podigao sidro i napustivši svoj stan u prestonici Belgije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter