0
Evropske lige

DEJAN LOVREN: Vera u Liverpulu raste od dolaska Klopa

Objavljeno: 23.11.15 u 11:26

Defanzivac Liverpula i reprezentativac Hrvatske, Dejan Lovren, izjavio je da se samopouzdanje ekipe popravilo od dolaska Jirgena Klopa na klupu tima sa Enfild Rouda.

Liverpul je u poslednjem susretu Premijer lige deklasirao Mančester siti sa više nego ubedljivih 4:1 na radost navijača, ali i igrača ovog kluba.

– Pobedili smo Siti igrajući savršeno na taktičkom planu. Postigli smo četiri gola, a uz to smo imali još jedno tri ili četiri situacije 1 na 1 sa njihovim golmanom – istakao je Lovren.

– Šta se promenilo (od dolaska Klopa)? Treninzi su postali mnogo žešći. Sada radimo više nego ikada, više nego bilo koji drugi klub u Premijer ligi – smatra Hrvat.

– Novi šef (Jirgen Klop) nam je doneo nadu. Prvog dana kada je došao u klub počeo je da priča o tome kako u klubu ima mnogo igrača koji ne veruju u uspeh. Ali, vera sa njegovim dolaskom stalno raste – naglašava Lovren

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter