0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BABIĆ: Popravili smo atmosferu, Voša ponovo liči na tim

Objavljeno: 23.11.15 u 19:26

Fudbaler Vojvodine Siniša Babić istakao je da je poboljšana atmosfera na treninzima najviše doprinela tome da crveno-beli odigraju dobar meč i ostvare pobedu u Ivanjici. 

Igrač utakmice i strelac jedinog gola u pobedi protiv Javora istakao je da ekipa pozitivno reaguje posle smene trenera.

– Znali smo da nas u Ivanjici očekuje težak meč, jer Javor igra izuzetno dobro, pogotovo na svom terenu. Međutim, mi smo dve nedelje odlično trenirali i pripremali se tako da idemo na pobedu. Novi šef nam je vrlo dobro objasnio kako igra Javor, jer je predvodeći Borac ove sezone već dva puta igrao protiv njih. Zatvorili smo prilaze svom golu i pametno sačekali svoju šansu, koju smo dočekali već u prvom poluvremenu. Mislim da je ovom trijumfu najviše doprinela poboljšana atmosfera na treninzima nakon dolaska novog šefa, što mislim da se i videlo na utakmici. Ponovo smo ličili na tim koji je onako dobro igrao letos – kaže Babić.

On je postigao svoj drugi gol ove sezone, s tim da je, za razliku od prvog protiv Novog Pazara, ovaj protiv Javora bio odlučujući za pobedu.

– Taj gol mi mnogo znači najviše zbog novog trenera, koji mi je ukazao šansu već na prvoj utakmici od kako je preuzeo ekipu. Nadam se i mislim da sam opravdao njegovo poverenje, kao što smatram da je cela ekipa odigrala vrlo borbeno i požrtvovano, pa smo zasluženo ostvarili pobedu – ističe Babić, a prenosi sajt kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter