3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

VUJADIN SAVIĆ: Oženiću Mirku kad ne bude trudna, Oumaru mi dođe 1.000 evra!

Objavljeno: 22.11.15 u 11:52

Fudbaler Šerifa iz Moldavije, Vujadin Savić otkrio je u razgovoru za Kurir kada će se oženiti poznatom glumicom Mirkom Vasiljević, kao i koji mu sadašnji fudbaler Partizana duguje novac.

Mirku ću oženiti prve godine kada ne bude trudna! Ha, ha, ha… Šalim se, planiramo venčanje. Porodica mi mnogo nedostaje, ali u životu u jednom trenutku nešto mora da trpi zarad nečeg drugog. I Mirka i ja se mnogo odričemo, nije nam lako, iako svaki slobodan trenutak koristimo da budemo zajedno – istakao je Vujadin Savić.

Visoki štoper je potom ispričao anegdotu o dugu koji Oumaru Abubakar ima prema njemu.

– Istina je to! Dok smo igrali u Zvezdi, Abu i ja smo igrali „soni“. Pošto je bio ubeđen da je bolji od mene, pala je opklada. Pobedio sam ga 3:1 u partijama, a on se snuždio. Brate, platiće ti Den Tana, tako mi je rekao. Ha, ha, ha… I sad se smejem kad se setim njegove face – rekao je Savić i nastavio da priča o Miodragu Grofu Božoviću:

– Ne poznajem Grofa, ali da se primetiti da je izuzetan trener i fudbalski šmeker! On je najveće Zvezdino pojačanje! Ubeđen sam da Crvena zvezda uzima titulu i, kao svaki navijač, nadam se Ligi šampiona! Ako ostane kostur ekipe i dođe još nekoliko igrača, Crvena zvezda ima realne šanse da se nada ulasku u jednu od grupa Lige šampiona.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter