1
Ostali sportovi

TRL: Zvezda u Splitu nastavila seriju poraza

Objavljeno: 22.11.15 u 21:02

Vaterpolisti Crvene zvezde zabeležili su novi poraz u Triglav regionalnoj ligi, ovog puta od Mornara u Splitu rezultatom 13:10 (2:2, 5:4, 4:3, 2:1).

Crvena zvezda se nalazi u teškoj seriji poraza, koja je dostigal kotu sedam, a produžio ju je Mornar iz Splita nanevši crveno-belima poraz od 13:10. Na bazenu ‘Poljud’ hrvatski tim je bio za nijansu bolji, a posle uvodne izjednačene igre, u svakoj od četvrtina je bio bolji za po jedan gol.

Najzanimljivija je bila druga deonica u kojoj je viđeno devet golova, a Crvena zvezda je serijom 3:0 došla do vođstva od 5:3, pa i 6:4. Međutim, uzvratili su Splićani istom merom i sa tri uzastopna pogotka na odmor se otišlo sa 7:6 u korist Mornara.

U nastavku je Zvezda dva puta uspevala da izjednači, ali ništa više od toga, pošto je predvođena Marinom Čagaljem, strelcem četiri pogotka. Isto toliko je postigao i Aleksandar Andrejević iz redova Crvene zvezde.

Za razliku od Zvezde, Partizan je ostvario pobedu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Mornar BS – Crvena zvezda 13:10 (2:2, 5:4, 4:3, 2:1)

Bazen Poljud. Sudije: Copić i Kontić. Igrač više: Mornar 12 (4), Crvena zvezda 10 (4).

MORNAR BS: Kačić, Čagalj 4, Gluhaić 1, Goreta 3, Ćalić, Vrdoljak 1, Lozina, Buha 2, Visković 1, Burić, Dužević 1, Pejković, Šparada, Butić.

CRVENA ZVEZDA: Kralj, Jović, Repanović 1, Bakić 2, Radulović, Jovanović, Andrejević 4, Japundžić, Eškert, Tankosić 2, Todorovski, Kolašinac 1.

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter