2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Želimo bodove u Nikšiću

Objavljeno: 22.11.15 u 15:07

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u nedelju u ranim popodnevnim časovima u Crnu Goru, gde ih u ponedeljak očekuje duel 11.kola ABA lige jtd sa Sutjeskom u Nikšiću.

Meč sa debitantom u regionalnom takmičenju igra se od 21 sat, a ekipa Dejana Radonjića pobedom želi da ostane u samom vrhu tabele.

Tim crveno-belih, nakon tesnog poraza u Strazburu, prethodnih dana trenirao je bez Branka Lazića, ali i Marka Tejića koji je imao problema sa visokom temperaturom. Ipak, bez obzira na sve probleme, cilj crveno-belih u Nikšiću je jasan:

– Očekuje nas gostovanje ekipi koja je debitant u ligi, ali koja je pokazala da je konkurentna u ABA ligi jtd, i u međuvremenu dodatno pojačana, prvenstveno Aleksom Ivanovićem. Sigurno smo svesni i činjenice da je atmosfera u dvorani u Nikšiću dobra, i da „nosi“ domaći tim, ali su pokazali da vrede i u gostima sa nekoliko pobeda. Ipak, bez obzira na sve, želimo bodove u Nikšiću, i svaki igrač koji bude izašao na parket, mora da prikaže maksimum i da veliki doprinos, rekao je pre puta trener tima Dejan Radonjić.

Sa druge strane, prvotimac Crvene zvezde Telekom, Nikola Rebić svaki meč, bez obzira na ime protivnika, vidi kao finale regionalnog takmičenja:

– Očekuje nas teška utakmica posle poraza u Strazburu. Nama je ABA liga i takmičenje u toj ligi sve u ovom trenutku, i svaku utakmicu igraćemo kao finalnu. Sutjeska je dobra ekipa, imaju i par pobeda na gostujućim terenima, po mom mišljenju, njihov položaj na tabeli ne pokazuje i njihovu pravu vrednost. Ipak, idemo u Nikšić da odigramo maksimalno angažovano, spremni smo, rekao je Nikola Rebić pred let ekipe za Podgoricu.

Po dolasku u glavni grad Crne Gore, ekipa će odmah autobusom produžiti ka Nikšiću, gde će odraditi i jedan trening, pre poslednjeg meča 11.kola ABA lige jtd, koji se igra u ponedeljak od 21.sat.

Pogledajte za koga je Maik Cirbes naručio po dva piva.

0
0

2 Komentara

  1. NIKSIC-TVRDO SRPSKO JEZGRO !!! Zbog toga „mega-trener“ i zeli pobedu, Milov omiljeni zabavljac, tj. pre grofa je bio, sada je MRTVA trka izmedju njih dvoje…CIRKUSANTI na pechalbi u BG !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter