0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

NENAD LALATOVIĆ: Zadovoljan sam igrom i pristupom mojih igrača!

Objavljeno: 22.11.15 u 08:28

Nenad Lalatović startovao je pobedom na klupi Vojvodine savladavši Javor u Ivanjici 1:0.

Gol odluke u prvom poluvrmenu postigao je Siniša Babić, a mladi trener bio je zadovoljan igrom „stare dame“ protiv neugodnog domaćina.

– Zadovoljan sam jer je bio ogroman pritisak pred ovu utakmicu. Bili smo deveti, imali smo samo 22 boda i da nismo pobedili, mogli smo da padnemo niže. Igrači su ispunili sve moje zahteve, imali su maksimalan pristup, popravili smo duel igru, a kada imate pristup i ispunite taktičke zadatke, pobeda mora da dođe – rekao je Lalatović agenciji Beta.

Mladi stručnjak se osvrnuo i na raspored koji je pred Novosađanima, a to je meč sa Lučanima u „srpskoj Atini“ i gostovanje Partizanu.

– Možda će nam biti malo lakše što se tiče pritiska. Nama u sledećem kolu dolazi Mladost, koja mnogo bolje igra u gostima jer ima odličnu kontru i polukontru, a onda idemo u goste Partizanu. Čeka nas paklen raspored, a naš cilj je da u poslednja četiri zimska kola osvojimo što više bodova, onda odradimo dobre pripreme i da na proleće budemo hit – zaključio je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter