0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Printscreen

ENGLEZI PO STAROM: Navijač Vest Hema izboden ispred stadiona u Londonu!

Objavljeno: 22.11.15 u 23:28

I taman kada su možda i uspeli da ubede pola Evrope da Englezi nisu huliganski nastrojeni, dogodio im se novi incident koji ih je demantovao.

Kako pišu engleski mediji, 35-godišnji navijač Vest Hema izboden je nožem ispred stadiona ‘Vajt Hart Lejn’ u Londonu. Incident se dogodio pre utakmice u kojoj je Totenhem ubedljivo slavio sa 4:1.

Međutim, nakon meča rezultat je bio u drugom planu, jer su svi želeli za znaju šta je sa nesrećnim navijačem ‘čekićara’ koji je na utakmicu stigao u organizaciji svog kluba.

Ispostavilo se da je navijač izboden nožem u predelu stomaka, ali je njegovo stanje tokom večeri stabilizovano i nalazi se van životne opasnosti na klinici u glavnom gradu Engleske.

I tako je posle mnogobrojnih demantovanja od strane Engleza da kod njih ima huliganizma, još jednom dokazano da je ova zemlja osim ‘kolevke fudbala’ i kolevka lošeg navijačkog ponašanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter