3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ NA MUKAMA: Partizan desetkovan u Alkmaru!?

Objavljeno: 22.11.15 u 23:48

U jednu od najvažnijih utakmica ove jeseni Partizan će najverovatnije ući sa samo jednim klasičnim štoperom.

Partizan je protiv Novog Pazara konačno ostvario ubedljivu pobedu, kojom će podići samopouzdanje pred duel protiv AZ Alkmara u četvrtak, što je svakako dobra vest za Ljubinka Drulovića.

Međutim, ono što je loša vest za trenera Partizana jeste činjenica da će u pripremi tog meča na raspolaganju imati samo jednog klasičkog štopera!

Naime, kako pišu ‘Novosti’, Fabrisio Dornelas koji je zbog povrede sa preponama propustio utakmicu sa Novim Pazarom, neće biti spreman ni za gostovanje u Holandiji, iako su svi u klubu polagali nade da će Brazilac biti spreman posle propuštenog duela sa Pazarcima.

Poznato je da su crno-beli već bez Miloša Ostojića i Gregora Balažica koji je operisan i odsustvovaće sa terena do kraja sezone. To dovodi do toga da će Partizan imati samo jednog klasičnog štopera Lazara Ćirkovića.

Uz njega je u duelu protiv Novog Pazara igrao Ivan Bandalovski, koji se uistinu dobro pokazao na novoj poziciji, ali je teško očekivati da bi odbrana Partizana izdržala u duelu sa mnogo jačim rivalom u Ligi Evrope.

Postoji i mogućnost da Marko Jevtović zaigra u poslednjoj liniji odbrane, ali je i on prethodnih dana imao visoku temperaturu i zbog tog virusa je bio pod znakom pitanja za prvenstveni duel.

Šta če od svega biti, pokazaće dani pred nama i odluke Ljubinka Drulović, koji će, nema sumnje, biti na mukama u sastavljanju poslednje linije odbrane pred utakmicu koja bi Partizanu mogla da donese, ali i oduzme mnogo.

Sa druge strane, AZ Alkmar spreman dočekuje srpskog šampiona.

0
0

3 Komentara

  1. Isto im se hvata bilo ko da igra od štopera.Nijedan nema pojma,pa nema razlike ko će ga zameniti.Može i Saša Ilić da odigra,na kraju će biti isto,najverovatnije nova petarda,mada Holanđani mnogo neznaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter