0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BRAZIL, PA DANSKA: Bošković bez Rajovićeve na pripremnom turniru

Objavljeno: 22.11.15 u 16:39

Rukometašice Srbije učestvovaće na turniru u Brazilu, a rivali će im biti selekcije Brazila, Slovenije i Argentine.

Po završetku ovog turnira naše devojke putuju za Dansku, na Svetsko prvenstvo. Srpkinje će se takmičiti u grupi A, sa Danskom, Crnom Gorom, Mađarskom, Tunisom i Japanom. Podsećamo, tamo će btraniti srebro.

-Približava nam se Svetsko prvenstvo. Narednih dana ćemo svi biti na okupu. Devojke su sve zdrave, sem Sanje Rajović, koja neće ići u Brazil jer je čekaju još neke kontole. Ona će nam se priključiti u Danskoj. U Brazilu nas čekaju tri teške utakmice. U Dansku idemo sa ciljem da ostvarimo svoj san, a to je olimpijska viza. I u Danskoj nas čeka teška grupa, ali pokazali smo do sada da možemo – rekao je Bošković na konferenciji za medije.

Biljana Bandelije uskoro planira da završi karijeru i ima poseban motiv.

-Ovo je možda moja poslednja godina bavljena rukometom. To mi je dodatni motiv, jer bi to bio najlepši završetak karijere, učešće na Olimpijskim igrama. Poznajemo ekipe koje nas čekaju na oba turnira i daćemo sve od sebe da napravimo najbolji rezultat- istakla je srpska reprezentativka.

Prva utakmica u Brazilu srpske rukometašice čeka u petak, sa Argentinom. U subotu će im rival biti Slovenija, u nedelju Brazil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter