3
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA JAČA U DUELU SA SUTJESKOM: Radonjić će imati veću rotaciju, a uskoro još jedan igrač na treninzima

Objavljeno: 21.11.15 u 11:15

Glavni problem u porazu Crvene zvezde od Strazbura prema mišljenju trenera Dejana Radonjića bila je skraćena rotacija na bekovskim pozicijama usled povreda Gala Mekela i Branka Lazića i pete lične greške Stefana Jovića na sedam minuta pre kraja utakmice.

Crveno-beli u ponedeljak od 21 sat igraju meč 11. kola ABA JTD lige i to protiv novajlije Sutjeske iz Nikšića, a za taj duel Radonjić će moći da računa na zamenika kapitena Branka Lazića koji trenutno menja Luku Mitrovića na toj funkciji.

Bek kluba sa Malog Kalemegdana po povratku iz Francuske obavio je još jedan pregled nakon kojeg je dobio dozvolu da igra na utakmici u Nikšiću.

Dobra vest za Radonjića je što bi i Nemanja Dangubić uskoro, najkasnije za deset dana, trebalo da počne da radi sa loptom.

Kada je u pitanju Luka Mitrović njegov oporavak teče prema zacrtanom planu, dok je i dalje neizvesno u kom stadijumu je povreda Gala Mekela.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu otkrio je koliko klubova iz ABA JTD lige bi moglo da igra u tom takmičenju.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter