0
Evropske lige

NEMILOSRDNO: Barselona se igrala sa Realom u sred Madrida (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.15 u 20:10

U „El Klasiku“ na stadionu „Santjago Bernabeu“, Barselona je ponizila Real Madrid 4:0 (2:0).

Veliki je Real, ali je moćna Barsa. Suarez, Nejmar, Inijesti i drugari igrali su se sa Ronaldom, Bejlom i Benzemom i ponizili ih pred više od 90 hiljada njihovih pristalica. Tika-taka izludela je odbranu „kraljevskog kluba“ uz aplauze Mesija sa klupe, koji je u igru ušao u 57. minutu i bio na terenu kada je Suarez po drugi put naterao Navasa po loptu u mrežu. Ali, idemo redom…

Real je prvi zapretio preko Ronalda, koji je uputio oštru loptu u „peterac“, ali je Bravo odlično intervenisao. U 11. minutu usledila je kazna. Roberto je uposlio Suareza, Ramos je zakasnio sa izlaženjem, a Urugvajac je matirao Kostarikanca na golu – 0:1. Posle primljenog gola opet je pokušao Real, ali je šut Rodrigeza ukrotio Bravo. U 39. minutu Barselona je povela 2:0. Inijesta je „spakovao“ loptu do Nejmara, a Brazilac bio nemilosrdan. Do poluvremena gosti su mogli do još jednog pogotka, ali su se obrukali prvo Suarez, a potom i Rakitić.

„Kraljevski klub“ je krenuo na sve ili ništa u drugom poluvrmenu. Odmah na startu je zapretio preko Marsela i Rodrigeza, ali bez promene rezultata. Ona je usledila pet minuta kasnije u 53. minutu kada je Nejmar sada uzvratio asistenciju Inijesti, a Španac potpuno rastužio „Santjago Bernabeu“. „Hladan tuš“ usledio je u 74. minutu kada je Suarez po drugi put pobegao odbrani Reala i ponovo matirao nesrećnog Navasa, koji do ovog kola u Madridu nije primio gol. Na kraju 4:0 za Barselonu, rezultat koji nije mogao da gleda Isko, te je u 85. minutu zbog crvenog kartona otišao u svlačionicu na „kupanje“.

(Izvor: RuTube)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

REAL MADRID – BARSELONA 0:4 (0:2)

Strelci:

Suarez 11, 74, Nejmar 39, Inijesta 53

Real Madrid (4-2-3-1): Navas – Danilo, Serhio Ramos, Varan, Marselo (Karvahal) – Modrić, Kros – Bejl, Rodrigez (Isko), Ronaldo – Benzema.
Barselona (4-1-2-1-2): Bravo – Dani Alveš, Pike, Maskerano (Metju), Alba – Buskets, Rakitić (Mesi), Roberto, Inijesta (El Hadadi) – Nejmar, Suarez.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter