1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRBIĆ: Zlobnici nas šalju u plej-aut

Objavljeno: 21.11.15 u 12:58

Zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom od 21 boda više nije glavna briga Partizana odnosno već se pojavljuju određene sumnje da li će crno-beli uopšte usopeti da se plasiraju u plej-of u kom će igrati osam prvoplasiranih klubova.

Posle 17 odigranih kola crno-beli zauzimaju peto mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova odnosno samo četiri više od Voždovca i Vojvodine koji dele osmu poziciju.

– Rezultati koje ostvarujemo su nešto što svakako niko nije očekivao, ali to da je ugrožen i plasman u plej-of… Ma dajte, to su priče zlobnih ljudi, nema šanse da se tako nešto dogodi. Vratićemo Partizan gde mu je mesto, rekao je Grbić u izjavi za Novosti.

Crnogorski internacionalac tvrdi da je njegove saigrače i njega možda malo uljuljkao novi sistem takmičenja odnosno činjenica da se posle prvog dela sezone bodovi dele na pola.

– Niko od nas ni sanjao nije da je ovako nešto moguće. Iskreno, možda nas je malo na početku i olabavila ta priča o plej-ofu i podeli bodova, jer smo u isto vreme igrali važne evropske utakmice, objasnio je ofanzivni vezista crno-belih.

Zbog crvenog kartona dobijenog u duelu sa Jagodinom Grbić neće igrati za Partizan u današnjem duelu sa Novim Pazarom, ali ni u naredna dva prvenstvena meča ukoliko ne bude usvojena žalba kluba koji je zatražio da kazna bude smanjena makar za jedan meč.

Najavu meča protiv Novog Pazara pročitajte OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. HAHAHAAAA Da li si svestan sta si rekao? Pa vi sami sebe saljete u play aut!!!!! U prevodu nazvao si svoje drugate i samog sabe zlobnici!!!! Ahahahahaaaa I danas ce te da kiksnete ahahaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter