3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER TAJFUNA: Ne vidim ni jednu kategoriju u kojoj je Partizan bio bolji

Objavljeno: 20.11.15 u 21:52

Trener Tajfuna Dejan Mihevc rekao je da ne bi bilo nezasluženo i da je njegov tim savladao Beograđane.

Ipak, košarkaši Partizana pobedili su Tajfun u Pioniru sa 89:85, u prvom meču 11. kola regionalne ABA lige.

-Čestitam Partizanu na pobedi. Ne bi bilo nezasluženo i da smo mi dobili. Odlučivale su nijanse. Ovako na prvu loptu, mislim da je presudila ona trojka posle tri ofanzivna skoka. Tada se preokrenuo rezultat… Na kraju, po statistici, ne vidim nijednu kategoriju u kojoj je Partizan bio bolji, osim što je šutnuo 30 penala, naspram naših 13-rekao je Mihevc.

Slovenački trener je pohvalio svoje igrače.

-Utakmica je bila dobra sa obe strane, oba tima su odigrala korektno. Meni je bitno što smo u sredu odigrali tešku utakmicu u Pragu protiv Nimburga, a momci su se podigli za ovu utakmicu i pokazali karakter -dodao je Slovenac.

Pročitajte i šta je rekao Petar Božić.

0
0

3 Komentara

  1. Statistika ne može jedino da pokaže tendencioznost u suđenju.Sasvim prosečna ekipa Tajfuna je bila bolja u svim parametrima:šut (za 1, 2 i 3), više skokova, više asistencija, više osvojenih lopti… Partizan je izveo 17 bacanja više i na jedvite jade NEZASLUŽENO pobedio. Hvala sudijama, ali možda je bolje da smo izgubili, jer bi se valjda nešto promenilo. Ovako, čisto sumnjam… Sramotna igra Partizana, Božiću nemaš pojma! Odlazi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter