3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I SIVIĆ: Sve je upereno protiv mene, Maksimović i Veljković su tamo gde im je mesto!

Objavljeno: 20.11.15 u 12:37

Nakon razdora koji je potresao našu mladu reprezentaciju, oglasio se i selektor Tomislav Sivić.

Tokom jučerašnjeg dana pronela se informacija da će ubuduće Nemanja Maksimović bojkotovati mladu selekciju dok je Tomislav Sivić na kormilu, a da će isto učiniti i Miloš Veljković, odnosno, da je nadomak te odluke.

Njih dvojica su meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Slovenije presedeli na klupi, a Sivić je objasnio zbog čega je tako bilo.

– Jednostavno, meč u Sloveniji su presedeli na klupi, a na njoj su bili zbog ekstremno slabe forme u kojoj se trenutno nalaze – rekao je Tomislav Sivić, a prenose ‘Novosti’.

Selektor veruje da protiv njega od prvog dana postoji hajka.

– Jasno je kao dan da sam ja od prvog dana, kada sam postavljen za selektora mlade reprezentacije, na udaru najprizemnije kritike. Jasno mi je da je dosta stvari ovde organizovano i upereno lično protiv mene i proizilaze iz nečijih najnižih pobuda. Više je nego očigledna zla namera u celoj ovoj priči. Još jednom vam ponavljam, Maksimović i Veljković su u Sloveniji bili tamo gde im je trenutno i mesto. Na klupi za rezerve, jer nisu u zadovoljavajućoj formi. I to je jedina istina – objasnio je Sivić.

Bilo kako bilo, nikako nam nisu potrebni novi skandali, posebno kada se radi o mladoj fudbalskoj reprezentaciji.

0
0

3 Komentara

  1. Sivicu ko tebe postavi tu da mi je znati.Pa ti nisi ni za Surdulicu,mozda za Loznicu,Indjiju i tako te ekipe.Jos se secam kad su te 2006 postavili za trenera Sartida,jaka ekipa ko u sezoni kad smo uzeli kup.Pricao si da cemo bitii u samom vrhu i na kraju zamalo ispadosmo zbog tebe.Jak si mi ti strucnjak

    0
    0
    Odgovori
  2. Veljkovic jeste tamo gde mu je i mesto ali Maksimovic nikako nije.Decko igra LS i standaran je u svom klubu a kod tebe sedi na klupi,kao kapiten i najbolji igrac te generacije,neko ko je svojim golom resio finale SP.Cak i da nije u formi,mora biti kredita za takvog igraca a ne posle prve malo slabije partije da ga sklonis na klupu.
    Ti prvi nisi na mesto koje ti pripada a to su tribine.Klupa reprezentavije je za tebe preveliki zalogaj i nicim je nisi zasluzio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter