9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I NAPOLI STAO U RED ZA GRUJIĆA: Ostaje u Zvezdi do leta, ali ako neko plati 10 miliona…

Objavljeno: 20.11.15 u 11:11

Bez ikakve dileme, vezista Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srbije, Marko Grujić, jedan je od najtraženijih fudbalera u Superligi.

Član U20 reprezentacije Srbije koja se na Novom Zelandu domogla titule omladinskog šampiona sveta impresinirao je i u nastavku sezone u kojoj se izborio za status nosioca igre Crvene zvezde.

Brojni skauti iz najjačih evropskih liga često su bili viđeni gosti na stadionu „Rajko Mitić“ a gotovo svi su imali zadatak da oba oka drže na Marku Grujiću.

Talentovani 19-godišnjak ih nije razočarao. Inter, Roma, Čelsi, Milan, Udineze, samo su neki od brojnih klubova sa kojima je Grujić dovođen u vezu. Kako piše Sportski žurnal, u celu priču sada se umešao Napoli.

Navodno, kako prenosi Sportski žurnal, klub sa „San Paola“ spreman je da plati 6 miliona evra za transfer ovog veziste u Seriju A. Iz Ljutice Bogdana poručuju da se uslovi transfera Grujića znaju, te da mladi igrač može da ode tek na leto.

Ipak, čelnici kluba ne negiraju da postoji cena kojoj se ne može reći ne.

– Mnogo klubova želi Grujića. Postoji priča i oko Napolija. Jedino je izvesno da, za sada, na papiru nemamo nijednu ponudu – kaže Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde.

Ukoliko Napoli ponudi 6 miliona, kako se šuška, odgovor crveno-belih će ostati nepromenjen u odnosu na priču koju iz kluba forsiraju od samog starta.

– Naš preduslov se zna. Marko Grujić ne može iz Crvene zvezde pre 31. avgusta 2016. godine – istakao je Raosavljević.

On je potvrdno odgovorio na pitanje da li postoje klubovi koji bi bili spremni da plate Grujića ove zime, ali da ga ostave u crveno-belom dresu do 31. avgusta.

Na pitanje da li postoji suma za Grujića koja se ne bi mogla odbiti, Raosavljević je kazao:

– Teško je da se proceni. Šta da se priča ako neko ponudi 10 miliona evra… – istakao je sportski direktor crveno-belih.

0
0

9 Komentara

  1. hvala vam sto nas pratitie i redovno komentarisete postove o zvezdi i nasim igracima,iskren da nije vas ne znam kako bi bilo ovako zanimljivo ipak ste vi nasa mala sestrica,maleni partizan 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Projekat Filip Janković propao…Projekat Luka Jović, propao u samom startu…Novi projekat, Marko Grujić… pa ko se zaj***. Inače po Trasfermarktu dečko vredi 500.000 …i to je to.

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li to gledao Transfermarket na pocetku prosle sezone?U medjuvremenu je postao svetski prvak,standarni i najbolji igrac ekipe,koja bezi drugoplasiranom 16 bodova a ostalim malim klubovima i vise,daje evrogolove,igra u reprezentaciji U21 a uskoro i A timu i ima samo 19 godina.
      Mozda bi vam neko poverovao da su nasi novinari potplaceni ali sta cemo sa stranom stampom,gde svi pisu o njemu i pominju njegov transfer u raznim klubovima.Ko je njih potplatio?Razumem da vam je krivo sto ste postali Eskimi ali preteraste ga sa zlobom.

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa ovaj Tvorzić pola para od Gasproma dao za novinske članke! Gađaju Grujića milionima na svakih 15 min, kao i onog malog Falkao-a, Rajka, i mnoge pre!

    0
    0
    Odgovori
  4. je prodat odavno,nema zarade od njega.Tako da je igrao dok nisu legle pare,ostalo je Pinijevo.Nema obaveze klub da ga forsira vise.Tako ce i Grujic.Dobicemo tri milke unapred za licencu i paaa-pa.Nema ga.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovu kornjacu ako uvali Ofkan u Tursku ili Izrael bice super. Kakav bre Inter,Celzi,Napoli…pa pogledajte njegove partije za mladu reprezentaciju i uporedite ga sa Milinkovic Savicem,Zivkovicem,Maksimovivem,Zdjelarom,Gacinovicem…pa on je za klasu iza njih

    0
    0
    Odgovori
  6. Novi slučaj —Luka Jović, vunderkind, suvo zlato, milioni se nude za njega na kraju tog istog nema nigde sem u pričama novinara, koji nešto moraju da pišu da bi zamajavali javnost, i nakraju **nikem- ništa**, tako će biti i sa Markom Grujićem i već se sada pitam posle Marka Grujića ko je sledeći koga će fudbalski *mutant* zvani zvezda promovisati u novinskim stupcima sa milionskim ponudama

    0
    0
    Odgovori
    • Da si pismen citao bi malo i strane medije pa ne bi pricao gluposti!Grujic je najbolji i najvredniji igrac u ligi,strani mediji pisu o njemu a ne verujem da je Zvezda u stanju da placa njima da objavljuju ovakve tekstove!Grujo majstore samo cepaj i teraj grobare da i dalje placu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter