6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAMA U HUMSKOJ: Igrači odlaze zbog neisplaćenih zarada?

Objavljeno: 20.11.15 u 10:10

Predsednik Partizana Zoran Popović nedavno je izjavio da su dugovanja prema najboljem igraču crno-belih, Andriji Živkoviću, u potpunosti izmirena.

Međutim, kako prenosi list Sport, tu nije kraj problemima „Parnog valjka„. Naime, priča oko dugovanja prema Andriji Živkoviću navodno je samo vrh ledenog brega.

Ispod opasnog vrha ledenog brega problema, kriju se nevolje površine Anarktika, spremane da eskalira svakog trenutka.

Navodno, u Humskoj se spremaju tužbe igrača kojima klub još nije isplatio dugovanja, a na tom spisku nalazi se mnogo više igrača od jednog Andrije Živkovića.

Čelnici crno-belih imaju rok do 30. novembra da pronađu novac kako bi rešili gorući problem.

Ukoliko rukovodstvo kluba iz Humske ne pronađe resurse, kako je dogovoreno reprogramom dugovanja, igrači će podići tužbe pa će preko suda tražiti svoj novac, ali i „čiste papire“ kako bi mogli da napuste klub, piše ovaj list.

Naravno, postoji i opcija novog reprograma duga ukoliko igrači budu raspoloženi za ponovni dogovor sa rukovodstvom. Mada, teško je nešto slično očekivati.

Igrači polako gube strpljenje pošto je Partizan od jula inkasirao već 9 miliona evra, naravno najviše dobrim rezultatima na internacionalnoj sceni i učešću u Ligi Evrope

Sport naglašava i da je bivši kapiten Milan Lola Smiljanić uputio klubu upozorenje pred tužbu, jer mu se zbog duga od 108.000 evra niko ne javlja na telefon.

0
0

6 Komentara

  1. Vodecima u upravi, zapleniti imovinu i time isplatiti najbolje u timu,pa rasterati upravu. Igracima koji zele ciste papire, odobriti uz anuliranje dugovanja prema klubu, a za svaki los rezultat koji su postigli,nereseno i izgubljeno,drasticno smanjiti dugovanje,zbog loseg odnosa prema poslu za koji su dovedeni,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. SNS—-lopovčine došle da razore klub. Marš bre iz kluba ,vodite ih u neki KP – dom da gule krompir i čuvaju svinje na farmama istih jer im je tu mesto, a ne u klubu da kradu, i sve što su pokrali od ove držasve i kluba da im se oduzme i vrati vlasnicima

    0
    0
    Odgovori
  3. Какви су „играчи“, бићемо јачи без њих…такви некада нису имали места ни у екипама које су на улици пикале лопту!

    0
    0
    Odgovori
    • A sto se ne zpitas kako bi igrali da su placeni kako treba, ne lupaj glposti, da je bilo malo mozga Partizan bi ove godine imao ekipu za strahopostovanje i u Evropi a ne u ovoj nasoj jadnoj jsl, jadan si ti grobar od pre par leta. Pozz

      0
      0
      Odgovori
  4. koliko su igrali toliko da im se isplati svvaki remi svaka izgubljena utakmica oduzeti i ne isplatiti babe jedne placeni ste ko 12 doktora a ne zasluzujete da ne vredjam ni jednu profesiju vise

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter